OÜ Reds sõlmis Porto Francoga koostöölepingu rajatavasse keskusesse laiapõhjalise mängumaa kontseptsiooni rajamiseks ja opereerimiseks.
06.08.2018

Sõlmitud lepingu kohaselt rajab Ülemiste Keskuse Lennumaad, Tartu Edeni Keskuses mängukeskust Reds ja Tartu Kvartali Keskuses lastemängukeskust Marakratt opereeriv ettevõte Porto Francosse uuendatud kontseptsiooniga ca 1500m2 suuruse laste mängumaa keskuse -2 korrusele Prisma hüpermarketi vahetusse lähedusse.

Porto Franco laste mängumaa kontseptsiooni hakkavad kuuluma lastekohvik, mänguasjade pood,  laste päevahoid, sünnipäevatoad ja suur laste mängumaa. Lastekohvikus hakatakse pakkuma maiustusi, karastusjooke ja kergeid spetsiaalselt lastele toodetud kohvikutooteid. Mängumaa mängualadele on planeeritud ronila, liumäed, väikelasteala, trompoliinid, legonurk, kineetiulise liiva laud, tõukeautod ja interaktiivsete mängude alad. Kontseptsiooni hulka kuulub ka laste päevahoid Porto Franco kaubanduskeskuse kui ka bürookeskuse töötajatele, sünnipäevatoad lasteürituste korraldamiseks.

Mängumaa rajajate sõnul on nende eesmärgiks ehitada põnev sisemängukeskus, milline täna Tallinna kesklinnas puudub. Mängukeskuse läbivaks ideeks on võlumaailm ja võlumets, kuhu peategelased õde  ja vend seiklema asuvad. Mängumaa saab olema lastele helge ja särav, alati täis põnevust ja avastamisrõõmu. Mängumaa on mõeldud lastele vanuses 0-12 eluaastat ja nende saatjatele-lapsevanematele.

Laste mängukeskuse võlumaailm

Porto Franco laste mängukeskus pakub lõbu kõigile

Porto Franco laste mängukeskus